DANMARKS INDSAMLING 2022: HJÆLP CORONAKRISENS BØRN

DANMARKS INDSAMLING 2022: HJÆLP CORONAKRISENS BØRN

Coronapandemien har forandret vores verden. I Danmark må vi leve med afstand og nye restriktioner, og epidemien gør hverdagen svær for mange. Men i verdens fattigste lande er situationen langt mere katastrofal, og hvor nøden før var stor, er den nu ekstrem.Konsekvenserne rammer alle, men det er børnene, der risikerer at blive de største ofre. Millioner er lige nu sat udenfor skolesystemet, og deres håb om en bedre fremtid forsvinder langsomt, mens fattigdommen vokser og sulten tager over. Risikoen for en barndom med børnearbejde eller som barnebrud er overhængende.

Se med, når hele Danmark samler ind i den gode sags tjeneste lørdag d. 29. januar på DR1.

 

 

HS.VVS. er en af de mange  selvstændigvirksomhed som

støtter DANMARKS INDSAMLING.

Henrik Sørensen som ejer har selv været i Namibia. Han har set hvordan folk

leve dernede. Derfor vil han gerne gør en forskel. HS.VVS. har starte med at

støtte DANMARKS INDSAMLING 2011,2012og 2013,2014og 2015 Med indsamlings fra hele landet kan skabe fundament for en bedre tilværelse og fremtid for nogle af verdens fattigste mennesker.

 

Hvert år går penge fra Danmarks Indsamling til 12 organisationers indsats i 

Afrika. Den store støtte fra danskerne har betydet, at flere millioner afrikanere

har fået støtte til at forbedre deres liv. Børns liv er blevet reddet.

 

 

 

 

 

 Husk!!!  Alle kan været med!

 

DANMARKS INDSAMLING 2021: HJÆLP CORONAKRISENS BØRN

 

Danmarks Indsamling 2021 kalder på danskernes store hjerte til fordel for coronakrisens børn. Dér, hvor nøden før var stor, er den nu ekstrem. Konsekvenserne er fatale for verdens mest udsatte, og ofte er de mindste de største ofre. For selvom det ikke umiddelbart er børnene, der bliver mest syge, er det dem, der kan blive hårdest ramt.

 

Hjælpen i år går til de børn, som ikke får akut lægehjælp og livsnødvendige vacciner, fordi sundhedssystemet er brudt sammen. Til de børn, som risikerer at dø af sult eller fejlernæring, fordi deres familier ikke længere kan tjene penge til mad. Til krigsramte og forældreløse børn og unge, som har ekstra brug for beskyttelse og omsorg. Og til alle de børn, som langsomt mister håbet om en bedre fremtid, fordi deres skole er lukket på ubestemt tid.

 

Med projekter i 13 lande og tre kontinenter skaber Danmarks Indsamling håb for pandemiens børn. Vi hjælper dér, hvor konsekvenserne af corona kan ramme hårdest. Vi sikrer, at børnene får adgang til rent vand, at de kan komme i skole og få lægehjælp, at der er voksne, der kan beskytte dem og give den omsorg, de mangler.

 

Vi gør det i den gode sags tjeneste. Fordi alle børn har ret til en tryg barndom, og fordi vi er et lille land med et stort hjerte.

 

Se med på DR1 lørdag d. 6. februar 2021, når vi samler ind i den gode sags tjeneste.

 

Danmarks Indsamling 2022

 

  

 

 

 

 

 

 

 


 

 

   

2015: Kampen mod uretfærdighed

Den 31. januar 2015 lagde Terminalerne i Københavns Nordhavn scene til den 9. Danmarks Indsamling. Danskerne støttede kampen mod uretfærdighed med imponerende 100 mio. kroner.

 

2014: Når mor mangler

 

Den 1. februar 2014 samlede hele Danmark for 8. gang ind til livsvigtige projekter. Siden 2007 har vi gennem Danmarks Indsamling samlet mere end 500 millioner kroner ind.

Pengene har reddet liv i mere end 29 afrikanske lande og hjulpet ofrene efter jordskælvet i Haiti. I 2014 støttede vi igen, fordi vi ved, at det nytter. Pengene fra Danmarks Indsamling 2014 gik til nedenstående projekter, valgt af de humanitære organisationer:

 

2013: Når hjælpen nytter

I februar 2013 samlede hele Danmark ind for 7. gang til livsvigtige projekter. Siden 2007 har vi gennem Danmarks Indsamling samlet mere end 500 millioner kroner ind. Pengene har reddet liv i mere end 29 afrikanske lande og hjulpet ofrene efter jordskælvet i Haiti.

I 2013 støttede vi igen, fordi vi ved, at det nytter. Der blev i alt indsamlet knap 76 millioner kroner.

 
 

2012: Børn på flugt

Med Danmarks Indsamling 2012 samlede Danmarks 12 største humanitære organisationer i samarbejde med DR ind til projekter, der skal forebygge, at børn må flygte, støtte de børn, der er på flugt og ikke mindst hjælpe børn på fode igen, når de sammen med deres familier skal skabe sig en ny fremtid efter flugten.

 

2011: Afrikas unge – Det nye Afrika

Danskerne samlede i 2011 ind til at hjælpe de unge med at skabe det nye Afrika. De mange unge kan blive den tabte generation – eller de kan løfte Afrika ind i fremtiden. 
Danmarks Indsamling 2011 havde til formål at støtte Afrikas unge, så de kan få uddannelse, mod og muligheder til at skabe det nye Afrika. Der blev i alt indsamlet 85 mio. kroner

 

2010: Afrikas kvinder – Afrikas Fremtid

Den 12. januar 2010 ændrede det voldsomme jordskælv på Haiti på et splitsekund dagsordenen for millioner af mennesker.  Danmarks Indsamling gik derfor ekstraordinært både til langsigtet udvikling for at støtte Afrikas kvinder samt til jordskælvsofrene i Haiti. Til gengæld bakkende Danmark op som aldrig før, og Danmarks Indsamling satte i 2010 rekord med hele 130 mio. kroner indsamlet.  

 

2009: Giv afrikanske familier en fremtid

Til Danmarks Indsamling 2009 blev der indsamlet 72 mio. kroner til afrikanske familier. De 12 organisationer har iværksat projekter, der på forskellig vis styrker de mest udsatte af familierne.

 

2008: Børn skal have lov til at leve

I Afrika dør børn dør af sygdomme, der nemt kunne være forhindret. Til Danmarks Indsamling i 2008 blev der indsamlet 65 mio. kroner. Det flotte resultatet fra danskerne har ført til, at over en million mennesker indtil nu har kunnet få hjælp og flere børn har fået lov til at leve

 
 

2007: Stop aids-katastrofen i Afrika

Hver dag mister mange tusinde afrikanere livet til AIDS.. Børn mister deres forældre, skoler mangler lærere og lande de indbyggere, som skal skabe udvikling, på grund af AIDS.
Til den allerførste Danmarks Indsamling i 2007 blev der indsamlet 55,2 mio. kroner. I alt har pengene gjort en forskel for over en million mennesker.

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

| Svar

Nyeste kommentarer

18.11 | 09:30

Tak for god service ,ved besøg d. 16-09-22. HAR DESVÆRRE MISTET MIN FAKTURA.NR18659. Beder venligst om en kopi.
Annalise Thøgersen. Hyttesvinget 25. Vallens

24.10 | 04:42

ja det kan man

23.10 | 17:49

Panasonic luft t luft 150 m2 pris og tid
Kan man komponere gas og luft sammen så man køre med begge.

12.10 | 03:50

hej karsten ja det gør jeg ring tilmig 40548368